REPRESENTERAR ALLTID DET SENASTE INOM HUD, KROPP OCH SKÖNHETSVÅRD                

 

 

rejuvi

 

Högkvalitetsprodukter med sin unika komplex Formula som är en blandning av orientaliska kunskaper från Ming Dynastin och den moderna vetenskapliga teknologin, som är en oslagbar kombination.

rejuvis målsättning är att visa synbara resultat med hjälp av avancerad hudvårdsteknologi som drar nytta av AHA, Vitamin A,C,E,B6,P och Bioflavonoider.

 

rejuvi tillvekas av naturliga ingredienser, utan konstgjorda doftämnen och självklart utan att ha testats på djur. 

 

Om du är beredd att ge dina kunder den bästa hudvården, om du vill se en förbättring, ja då är du mogen att prova rejuvi. 

 

 

  

Historia

 

1988 grundade Dr. Wade Cheng rejuvi Laboratories tillsammans med professor Arthur furst. Efter ett nära samarbete fick de fram en nyskapande serie hudvårdsprodukter, rejuvi.

 

rejuvi används idag av skönhets- och behandlingssalonger över hela världen. rejuvi finns för alla hudtyper och behandlingsbehov. Hemligheten bakom framgångarna med rejuvi ligger inte bara i en hängiven forskningsinsats från Dr. Wade Cheng och hans medarbetare. Den grundar sig också på hans unika sätt att kombinera gamla traditionella österländska kunskaper om örtmediciner och modern västerländsk, vetenskapligt baserad forskning.

 

rejuvi har under senaste åren rönt stora framgångar världen över och varje dag upptäcker nya användare fördelarna med rejuvi. Trots detta slår sig Dr. Wade Cheng inte sig till ro. Han och hans forskarlag arbetar oförtrutet vidare med att ta fram nya unika hudvårdprodukter för att göra en fantastisk hudvårdsserie ännu bättre. 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Queen of Beauty © 2011

 

 

ÖPPETTIDER & KONTAKT

 

Måndag - Fredag 9:30 - 18:00
LUNCH 13:00 - 14:00

Telefon: 0243 - 10903